Cenu aptaujā „Būvuzraudzības darbu veikšana objektam „Ūdensapgādes tīkla izbūve Parka ielā, Jelgavā””, ID Nr.06-35/18 Drukāt

1. Pasūtītājs: SIA „JELGAVAS ŪDENS”, juridiskā adrese: Ūdensvada iela 4, Jelgava, LV-3001, tālr. 63023575, fakss 63007100.

2. Iepirkuma priekšmets: Būvuzraudzības darbu veikšana objektam Ūdensapgādes tīkla izbūve Parka ielā, Jelgavā”.

3. Līguma izpildes termiņš: līdz objekta nodošana ekspluatācijā.

4. Iepirkuma identifikācijas Nr.: 06-35/18.

5. Piedāvājumu iesniegšanas termiņš: līdz 2016.gada 08.augustam, plkst.16:00.

6. Iepirkuma dokumentācijas saņemšana:

6.1. Cenu aptaujas dokumenti:

Uzaicinājums;

Pielikums

6.2. Ar visiem iepirkuma dokumentiem Pretendenti var iepazīties Pasūtītāja telpās Ūdensvada ielā 4, Jelgavā, LV3001, darba dienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no plkst.12.30 līdz 17.00.

7. Kontaktpersona: PĪG vadītāja Ieva Strode, tālr. 63007102, e-pasts: : Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu .

Paziņojums par iepirkuma procedūras rezultātiem

Iepirkuma cenu aptaujas „Būvuzraudzības darbu veikšana objektam „Ūdensapgādes tīkla izbūve Parka ielā, Jelgavā””, ID Nr.06-35/18 komisija 2016.gada 09.augustā ir pieņēmusi lēmumu par iepirkuma procedūras rezultātiem, līguma slēgšanas tiesības piešķirot pretendentam ar viszemāko piedāvāto cenu SIA „Vide un Būve” (reģ.Nr.43603020377), kuras piedāvātā kopējā cena bez PVN 288,00 EUR, PVN 21% 60,48 EUR un kopējā cena ar PVN 348,48 EUR