29.05.2020. Sakarā ar ūdensvada remontdarbiem tiks pārtraukta ūdens padeve sekojošām adresēm:

1. Loka ielā no Plkst. no 08:30 līdz 10:30,

2. Mednieku un Ķeguma ielu krustojumā no Plkst. 09:30 līdz 15:00,

3. Satiksmes un Celtnieku ielu krustojums no Plkst. 10:00 līdz 13:00.

Atvainojamies par sagādātām neērtībām!

Maksis, Raivis, Raivo

Apsaimniekotāji

IZSLUDINĀTS BŪVUZRAUDZĪBAS IEPIRKUMA KONKURSS PROJEKTA II KĀRTAS ĪSTENOŠANAI
25 janvāris 2011
Drukāt

2011.gada 25.janvārī Vides ministrija izsludinājusi būvuzraudzības konkursu projekta “Ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu attīstība Jelgavā, II kārta” Nr.3DP/3.5.1.1.0/10/IPIA/VIDM/006 īstenošanai: „Ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu attīstības Jelgavā projekta II kārtas būvuzraudzība”· (id.Nr. VARAM 2011/01 KF).

Izpildītāja veicamie darbi ir būvuzraudzības veikšana Latvijas Republikas normatīvajos tiesību aktos noteiktajā kārtībā un Inženiera pienākumu izpilde - līguma „Teteles ūdensgūtnes uzlabošana, iegūtā ūdens pārvades tīkla un attīrīšanas sistēmas būvniecība” ietvaros saskaņā ar Starptautiskās Inženierkonsultantu Federācijas „Iekārtu piegādes un projektēšanas – būvniecības darbu līguma noteikumi elektriskajiem un mehāniskajiem darbiem, būvniecības un inženierdarbiem, kuru projektēšanu veic uzņēmējs” (Dzeltenā grāmata) un līgumu „Ūdensapgādes tīklu rekonstrukcija un izbūve, 9.posms – Lielā un Raiņa iela, J.Čakstes bulvāris un 14.posms – Aviācijas, Garozas, Cukura, Veco Strēlnieku ielas, Brīvības bulvāris”, „Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu rekonstrukcija un izbūve, 1.-8.,10.,12.posms” un „Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu rekonstrukcija un izbūve, Atmodas iela” ietvaros saskaņā ar Starptautiskās Inženierkonsultantu Federācijas „Būvniecības darbu līguma noteikumi būvniecības un inženierdarbiem, kuru projektēšanu veic pasūtītājs” (Sarkanā grāmata).

Ar izsludinātā atklātā konkursa nolikumu var iepazīties Vides ministrijas mājas lapā:

projektu “ŪDENSAPGĀDES UN KANALIZĀCIJAS PAKALPOJUMU ATTĪSTĪBA JELGAV’Ā, II KĀRTA” līdzfinansē Eiropas Savienība

Ieguldījums Tavā nākotnē!