Ziņu arhivs par 2008. gadu Drukāt

2008.gada 15 . decembris

Ļoti cienījamie SIA Jelgavas Ūdens klienti, ar nožēlu paziņojam, ka Saeima ir nolēmusi no 2009.gada 1.janvāra paaugstināt pievienotās vērtības nodokļa likmi ūdens piegādei un kanalizācijas pakalpojumiem no 5% līdz 21%.
Šajā situācijā aicinām mūsu pakalpojumu saņēmējus precīzi nolasīt skaitītāju rādījumus 2008.gada 31.decembrī un tos paziņot Abonentu apkalpošanas dienestam līdz 2009.gada 10.janvārim pa tālr.  63022886; 63007111;
FakssFakss 63007109; 63007100;
E-pastsE-pasts : Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu
TālrunisNeskaidrību gadījumā lūdzam zvanīt pa tālr. 63022886.


 

2008.gada 07.novembris

SIA „Jelgavas Ūdens” paraksta līgumu par Jelgavas ūdensapgādes un kanalizācijas tīkla paplašinājuma projektēšanu.

04. novembrī Jelgavā parakstīts līgums „Jelgavas ūdensapgādes un kanalizācijas tīkla projektēšana, iepirkumu dokumentācijas sagatavošana un iepirkumu īstenošana” ar konkursa uzvarētāju personu apvienību SIA „ Belss ”, Latvija, UAB „ Patvanka , Lietuva un OŰ „ Projektkeskus ”, Igaunija.

Parakstītajā līgumā paredzēts sagatavot tehnisko projektu Jelgavas ūdensapgādes un kanalizācijas tīkla paplašinājuma II kārtai un iepirkuma dokumentus diviem būvdarbu un vienam būvuzraudzības līgumam, kā arī sniegt atbalstu SIA „Jelgavas Ūdens” iepirkumu īstenošanā. Līguma kopējās izmaksas ar PVN ir 351' 522 latu .

Vienlaicīgi turpinās arī Jelgavas pilsētas saimnieciskās kanalizācijas tīkla digitālā modeļa izstrāde, ko līdz 2009.gada 04.maijam jāpabeidz SIA „Firma L4”. Šis līgums tiks īstenots Eiropas Savienības (ES) Kohēzijas fonda līdzfinansētā projekta „Tehniskā palīdzība vides nozarē Latvijā” ietvaros. Šobrīd ir apsekots viss SIA „Jelgavas Ūdens” piederošais kanalizācijas tīkls un veikta tā inventarizācija. Notiek iegūto datu apstrāde un ir uzsākta digitālā modeļa datu bāzes veidošana.

SIA „Jelgavas Ūdens” gatavo projekta iesniegumu, lai saņemtu Eiropas Savienības Kohēzijas fonda atbalstu Jelgavas ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas attīstības II kārtas īstenošanai. Augstāk minēto darbu rezultātā tiks sagatavoti papildus dokumenti, lai bez kavēšanās varētu uzsākt projekta II kārtas īstenošanu, ja tas tiks apstiprināts 2009. gadā.

Pēc projekta II kārtas pabeigšanas ievērojami tiks uzlabota ūdens kvalitāte Jelgavā un līdz pat 90 % pilsētas iedzīvotāju tiks dota iespēja pievienoties centralizētajam ūdensapgādes un kanalizācijas tīklam.

Papildus informācijai:
Inese Kalniņa
SIA „Jelgavas Ūdens”
Projekta īstenošanas grupas vadītāja
TālrunisTālrunis: 26563119 vai 3007102,
E-pastsE-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu

75 % no projekta „TEHNISKĀ PALĪDZĪBA VIDES NOZARĒ lATVIJĀ” kopējām attiecināmajām izmaksām finansē Eiropas Savienība.

Šis projekts palīdz mazināt ekonomiskās un sociālās atšķirības Eiropas savienības pilsoņu vidū.

Projekta administratīvo, finanšu un tehnisko vadību nodrošina lr vides ministrija.

 


2008.gada 14. oktobris

Par ūdens spiediena pazemināšanos

“ SIA ”JELGAVAS ŪDENS” informē, ka sakarā ar Jelgavas pilsētas ūdens padeves iekārtu profilaksi š.g. 16.oktobrī no plkst. 02:00 līdz 03:00 visā pilsētā iespējams pazemināts ūdens spiediens.
Atvainojamies abonentiem par sagādātajām neērtībām.”

 


 

2008.gada 02.oktobris

Par ūdensvadu skalošanu un hlorēšanu

SIA ”JELGAVAS ŪDENS ” informē, ka sakarā ar gadskārtējo ūdensvadu profilaksi no š.g. 06. līdz 10.oktobrim notiks pilsētas ūdensvada ietai š u un tīklu skalošana un hlorēšana. Ēku ceturtajos un piektajos stāvos iespējams ūdens padeves pārtraukums.
Skalošana un hlorēšana saskaņota ar V/a “Sabiedrības veselības aģentūras” Jelgavas filiāli. Hlorēšanas period ā ūdeni ieteicams lietot vārītu. Ūdens patērētājiem, kas lieto filtrus, jāseko līdzi to savlaicīgai nomaiņai.

Atvainojamies abonentiem par sagādātajām neērtībām.

 


 

2008.gada 11.augusts

Sakarā ar ūdensvada būvniecību Brīvības bulvāra un Lāčplēša ielas krustojumā Pārlielupē no 13. augusta plkst. 21 līdz 14. augusta plkst. 6 nebūs ūdens piegādes.
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
Atbildīgā persona SIA "KULK" meistars E. Ošenieks , telef . 26480774.