SIA "Jelgavas ūdens" informē,ka 19.05.2022. sakarā ar ūdensvada avārijas remontdarbiem Tērvetes ielā iespējami ūdens padeves padeves pārtraukumi, posmā no Zirgu ielas līdz Rūpncības ielai.Tiks daļēji slēgta brauktuve Tērvetes ielā 40

laikā no plkst. 9:00 līdz plkst.17:00.

SIA "Jelgavas ūdens" atvainojas par sagādātajām neērtībām!

Meklēt

jelg vest lv

pilsaimnieciba lv

Lita, Sibilla, Teika
SIA “JELGAVAS ŪDENS” PAZIŅOJUMS PAR PIETEIKUMU IESNIEGŠANU Drukāt

JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS LĪDZFINANSĒJUMA PIEŠĶIRŠANAI
DZĪVOJAMO MĀJU PIESLĒGŠANAI CENTRALIZĒTAJAI KANALIZĀCIJAS SISTĒMAI 2021.GADĀ

Saskaņā ar Jelgavas pilsētas pašvaldības 2019. gada 31. janvāra saistošajiem noteikumiem Nr.19-2 „Par Jelgavas pilsētas pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai” (turpmāk – Noteikumi), dzīvojamo māju īpašnieki var iesniegt SIA „JELGAVAS ŪDENS” (Ūdensvada iela 4, Jelgava) pieteikumus pašvaldības līdzfinansējuma saņemšanai dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš: līdz 2021. gada 01. jūnijam (ieskaitot).

Pašvaldības līdzfinansējuma apmērs 2021. gadā ir EUR 43 000 (četrdesmit trīs tūkstoši eiro).

Iesnieguma veidlapas Jelgavas pilsētas pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanai (iesniegums jāparaksta visiem īpašniekiem (visām zemesgrāmatā norādītām personām) vai pilnvarotai personai, pievienojot notariālu pilnvaru):

Saistībā ar vīrusa COVID-19 straujo izplatību, SIA “JELGAVAS ŪDENS” informē, ka uz nenoteiktu laiku klientus klātienē neapkalpojam, dokumentus aicinām iesniegt:

• Atstājot pastkastītē pie vārtiem (Ūdensvada iela 4, Jelgava);
  • Nosūtot dokumentu parakstītu ar drošu elektronisko parakstu uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu ;
  • Vai nosūtot pa pastu uz adresi Ūdensvada iela 4, Jelgava, LV-3001.

Jautājumi par līdzfinansējumu: tār. +37163007119