jelg vest lv

pilsaimnieciba lv

Cenu aptauja “Saules paneļu elektrostaciju projektēšana un autoruzraudzība Lapskalna ielā 22 un Jaunais ceļš 11, Jelgavā”, ID Nr. JŪ/2021/02 Drukāt

1. Pasūtītājs: SIA „JELGAVAS ŪDENS”, juridiskā adrese: Ūdensvada iela 4, Jelgava, LV-3001, tālr. 63023575.

2. Iepirkuma priekšmets: Cenu aptauja „Saules paneļu elektrostaciju projektēšana un autoruzraudzība Lapskalna ielā 22 un Jaunais ceļš 11, Jelgavā”.

3. Iepirkuma identifikācijas Nr.: JŪ/2021/02

4. Piedāvājumu iesniegšanas termiņš: līdz 2021.gada 16.septembrim plkst.16:00 SIA „JELGAVAS ŪDENS”, Ūdensvada ielā 4, Jelgavā, iesniedzot pa pastu vai elektroniski uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu ar norādi „Saules paneļu elektrostaciju projektēšana un autoruzraudzība Lapskalna ielā 22 un Jaunais ceļš 11, Jelgavā” ID Nr.JŪ/2021/02. Piedāvājumi, kas tiks iesniegti pēc piedāvājumu iesniegšanas termiņa, netiks pieņemti un neatvērtā veidā tiks nosūtīti atpakaļ.

5. Paredzamā Līguma summa: EUR 8 000,00 (bez PVN)

6. Cenu aptaujas dokumenti:  Uzaicinājums cenu aptaujai un pielikumi 1.-4. (Word formātā)

7. Ar visiem cenu aptaujas dokumentiem Pretendenti var iepazīties Pasūtītāja vietnē https://www.ju.lv, sadaļā Iepirkumi - 2021. gads.

8. Kontaktpersona:
Iepirkuma jautājumos:
SIA "JELGAVAS ŪDENS" Projekta īstenošanas grupas vadītāja Ieva Strode
Tālr. +371 26563119

Tehniskos jautājumos:
SIA "JELGAVAS ŪDENS" Energodienesta vadītājs Andris Kacars
Tālr. +371 29842423

Paziņojums par cenu aptaujas “Saules paneļu elektrostaciju projektēšana un autoruzraudzība
Lapskalna ielā 22 un Jaunais ceļš 11, Jelgavā”, ID Nr.JŪ/2021/02 rezultātiem

Pretendents, kuram piešķirtas tiesības slēgt līgumu: SIA “Solar M Pro” reģ.Nr.40103627441.
Pretendenta piedāvātā pakalpojuma kopējā cena: EUR 7 490,00 bez PVN.
Lēmuma pieņemšanas datums: 27.09.2021.