pilsaimnieciba lv new

Reģ. Nr.41703001321
Telefons: +371 63023575
Tīmekļvietne: https://www.ju.lv/
Tīmekļvietnes iepirkumu sadaļa: https://www.ju.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=498&Itemid=93
Pircēja profils: https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Organizer/3269
Pircēja profils, kur pieejami iepirkuma dokumenti: https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Procurement/82846 (turpmāk – Pircēja profils, kur pieejami iepirkuma dokumenti)

2. Iepirkuma priekšmets ir elektroenerģijas piegāde, kas ietver elektroenerģijas pārdošanu lietotājam, balansēšanas pakalpojuma sniegšanu, rēķinu izrakstīšanu, maksājumu iekasēšanu, apstrādi un citas darbības, kas saistītas ar elektroenerģijas tirdzniecību un izpildāmas saskaņā ar Tehnisko specifikāciju (Nolikuma 1.pielikums), vispārīgās vienošanās projektu (Nolikuma 3.pielikums) un attiecīgajos normatīvajos aktos noteiktajām prasībām.
Iepirkuma priekšmets neietver elektroenerģijas pārvadi un sadali.

3. Iepirkuma identifikācijas numurs: JŪ/2022/07.

4. Piedāvājumu iesniegšanas termiņš:

Piegādātāji piedāvājumus var iesniegt līdz 2022.gada 7.jūlija plkst.10:00 EIS e-konkursu apakšsistēmā (https://www.eis.gov.lv). Ārpus EIS e-konkursu apakšsistēmas iesniegtie piedāvājumi tiks atzīti par neatbilstošiem Nolikuma prasībām un gadījumā, ja attiecīgie piedāvājumi būs iesniegti drukātā veidā, tie neatvērti tiks nosūtīti atpakaļ iesniedzējiem.
Piedāvājumi tiks atvērti EIS e-konkursu apakšsistēmā tūlīt pēc piedāvājumu iesniegšanas termiņa beigām. Piedāvājumu atvēršana ir atklāta. Iesniegto piedāvājumu atvēršanas procesam var sekot līdzi arī tiešsaistes režīmā EIS e-konkursu apakšsistēmā. Piedāvājumu atvēršana notiks, izmantojot Valsts reģionālās attīstības aģentūras mājaslapā pieejamos rīkus piedāvājumu elektroniskai saņemšanai.

5. Plānotā līgumcena 36 (trīsdesmit sešiem) mēnešiem: līdz EUR 9 000 000,00 (deviņi miljoni euro un 00 euro centi).

6. Plānotais elektrības patēriņa apjoms 36 (trīsdesmit sešos) mēnešos: 10.5 GWh.

7. Vispārīgās vienošanās ietvaros elektroenerģijas piegādes kopējais plānotais ilgums ir 36 (trīsdesmit seši) mēneši no vispārīgās vienošanās spēkā stāšanās dienas.

8. Nolikums, Nolikuma grozījumi un cita informācija par Nolikumu tiek publicēta Pircēja profilā, kur pieejami iepirkuma dokumenti.

9. Kontaktpersona:

Iepirkuma jautājumos: