Vārda dienu svin

Fanija, Vēsma
Ziņas


PROJEKTA V KĀRTAS IETVAROS REALIZĒTĀS ATKTIVITĀTES (novembris-decembris, 2018)
02 janvāris 2019
Drukāt

PROJEKTA V KĀRTAS IETVAROS
REALIZĒTĀS AKTIVITĀTES (novembris-decembris, 2018)

Projekta “Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Jelgavā, V kārta” (Nr.5.3.1.0/16/I/002) ietvaros ekspluatācijā nodoti līguma “Kanalizācijas un ūdensapgādes tīklu paplašināšana/rekonstrukcija Jelgavas pilsētā (7.-33.posms) (projektēšana, būvdarbi, autoruzraudzība)” id.Nr.JŪ/2017/12 (turpmāk tekstā – Līgums) kanalizācijas ārējo inženiertīklu un ūdensapgādes ārējo inženiertīklu (turpmāk – ŪK tīkli) izbūves darbi 16.posmā (Kārļa Praula, Mežmalas, Skuju, Dainas un Turaidas ielā), 19.posmā (Avotu, Stadiona, Robežu un Lauksaimnieku ielā), 20.posmā (Iecavas, Saules, Dalbes, Baldones un Valgundes ielā), 24.posmā (Madaru, Pārslu, Ausmas, Nākotnes, Emīla Dārziņa, Riņķa un Tērvetes ielā), 10.posmā (Stiebru, Smilgu, Sniega, Līgas, Niedru, Gārņu, Grīvas, Laipu un Dūņu ielā), 12.posmā (Maija un Egas ielā), 14.posmā (Draudzības, Kungu un Ceriņu ielā) un 28.posmā (Emburgas, Cepļu, Apšu, Upes un Līču ielā). SIA “JELGAVAS ŪDENS” minēto ielu posmu iedzīvotājiem ir izsūtījusi aicinājumus pieslēgties jaunizbūvētiem tīkliem, kā arī norādījusi informāciju, kas nepieciešama dzīvojamās mājas pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmai.  

 
Sīkdatņu politika Drukāt

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes – nelielas teksta datnes, kuras tiek saglabātas jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tās sniedz anonīmus uzskaites datus Google Analytics, tādejādi palīdzot uzlabot www.ju.lv un www.jelgavasudens.lv apmeklētāju pieredzi.

Jūs varat atteikties no sīkdatnēm, izdzēšot tās jūsu pārlūkprogrammā (plašāk lasiet šeit).

Atteikšanās no sīkdatnēm nozīmē, ka jums var nākties pašrocīgi pielāgot atsevišķus iestatījumus vietnē ikreiz, kad to apmeklēsiet. Tāpat var nedarboties atsevišķi vietnes pakalpojumi un funkcijas.

 
<< Sākums < Iepriekšējā 11 Nākamā > Beigas >>

11 lapa no 11