Kanalizācijas tīkla bojājums Birzes un Līču ielas krustojumā, šobrīd notiek avārijas rakšanas darbi. Būs satiksmes ierobežojumi aptuveni līdz plkst. 17:00 .

SIA ”Jelgavas ūdens” atvainojas par sagādātajām neērtībām!

Meklēt

jelg vest lv

pilsaimnieciba lv

Asna, Asne, Zaiga
SIA "JELGAVAS ŪDENS" PAZIŅOJUMS PAR  JAUNU PIETEIKUMU IESNIEGŠANU (2. kārta)
03 jūnijs 2020
Drukāt

JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS LĪDZFINANSĒJUMA PIEŠĶIRŠANAI
DZĪVOJAMO MĀJU PIESLĒGŠANAI CENTRALIZĒTAJAI KANALIZĀCIJAS SISTĒMAI 2020.GADĀ

Saskaņā ar Jelgavas pilsētas pašvaldības 2019. gada 31. janvāra saistošajiem noteikumiem Nr.19-2 Par Jelgavas pilsētas pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai (turpmāk – Noteikumi), dzīvojamo māju īpašnieki var iesniegt SIA „JELGAVAS ŪDENS” (Ūdensvada iela 4, Jelgava) pieteikumus pašvaldības līdzfinansējuma saņemšanai dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai.

Jaunais pieteikumu iesniegšanas termiņš: līdz 2020. gada 15. jūlijam (ieskaitot).

Pieejamais Jelgavas pašvaldības līdzfinansējums ir 10 944,73 EUR (desmit tūkstoši deviņi simti četrdesmit četri eiro un 73 centi).

Iesnieguma veidlapas Jelgavas pilsētas pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanai
(iesniegums jāparaksta visiem īpašniekiem (visām zemesgrāmatā norādītām personām) vai pilnvarotai personai, pievienojot notariālu pilnvaru):

Pieejamais Jelgavas pašvaldības līdzfinansējums ir 10 944,73 EUR (desmit tūkstoši deviņi simti četrdesmit četri eiro un 73 centi).